Ron Paul: Iranilla ei ole ydinpommia

Yhdysvaltalainen kongressiedustaja ja republikaanisen puolueen presidenttiehdokkuutta tavoitteleva Ron Paul on sanonut sen, minkä koko maailman jo luulisi tietävän: Iranilla ei ole ydinasetta ja uhkailut hyökkäyksellä Iraniin ovat paljon suurempi vaara maailmalle kuin Iranin kuvitteellinen ydinaseohjelma.

Paul sanoi myös vetävänsä kaikki ulkomailla olevat Yhdysvaltain joukot takaisin kotimaahan, jos hänestä tulee presidentti. Yhdysvalloissa tämä on radikaali vaatimus, koska siellä ei ole itsestäänselvyys, että armeija on olemassa vain oman maan puolustamiseksi.

Hänen psykopaattisen oloinen vastaehdokkaansa Newt Gingrich sen sijaan vaatii iranilaisten tiedemiesten murhaamista ja terroristi-iskujen järjestämistä Iranin ydintutkimuslaitoksia vastaan.

”Iran doesn’t have a bomb. There’s no proof… And for us to overreact and to talk about bombing Iran, that’s much more dangerous.” 

”Iranilla ei ole pommia. Ei ole mitään todisteita, ja meidän ylireagointimme ja puheemme Iranin pommittamisesta on paljon vaarallisempaa”.  

Lue Press TV:n artikkeli täältä: http://www.presstv.com/detail/211212.html

Ja Verkkomedian suomennos täältä:  http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=4&id=1850

Ron Paulilla on ilmeisesti paljon kannatusta Yhdysvalloissa, ja jos hän tosiaan onnistuu pääsemään Yhdysvaltain presidentiksi, pelkäänpä pahoin, että hänet salamurhataan varsin pian. Muutkin Yhdysvaltain keskuspankki Federal Reservea vastaan asettuneet presidentit ovat joutuneet murhatuiksi tai murhayrityksen kohteiksi.

* * *

Mainokset