Tiedot Syyrian kuolonuhreista vääristeltyjä

Ranskalainen toimittaja Thierry Meyssan sanoo, että länsimaisen median väitteet 3500 kuolleesta Syyrian pääkaupunki Damaskoksessa ovat vääristeltyjä. Länsimedia on sanonut, että 3500 ihmistä on kuollut yhteenotoissa hallituksen kanssa.

Hän totesi, että suuri enemmistö väitetyistä uhreista on elossa ja että heidän nimensä on poimittu sattumanvaraisesti puhelinluettelosta ja esitetty edelleen erään varsin kyseenlaisen ei-valtiollisen ”ihmisoikeusjärjestön” toimesta.

Maisan painotti, että kyseinen järjestö on perustettu ja toimii edelleen Lontoossa ja että sillä on suorat yhteydet islamistijärjestöön, joka on jo 30 vuotta käynyt sotaa Syyriaa vastaan.

Lue Prensa Latinan uutinen täältä:
http://www.plenglish.com/index.php?option=com_content&task=view&id=455613&Itemid=1

Ja Verkkomedian suomennos täältä:
http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=4&id=1920

Dosentti Johan Bäckman on taannoin todennut seuraavaa:

Syyriassa on haavoittunut maaliskuun 2011 jälkeen yli 4000 sotilasta, yli 700 on kuollut. Siviilejä on kuollut noin 150 ja haavoittunut muutama sata. Useimmat ovat kuolleet terroristien tarkka-ampujiin tai miinoihin.

Hänen raporttinsa löytyy täältä:
http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=3&id=1859

Venäläisen Russia Today -kanavan artikkelissa Western media lie about Syria – eyewitness reports sanotaan Yhdysvaltain luvanneen, että sekasorto päättyy heti, kun Syyria päättää kääntyä Yhdysvaltain liittolaiseksi:

In Syria, it is no longer a secret to anyone that the Americans have an unhindered opportunity to recruit and train the commandos in Iraq, and then send them wherever they want.

Hilary Clinton has already stated that if Syria cuts its relations with Iran and withdraws its support for Hamas and Hezbollah, the demonstrations would stop the next day. They don’t even bother to keep secret the hand instilling riots in Syria.

There’s plenty of evidence of foreign interference.

RT:n artikkelin löydät täältä:
http://rt.com/news/syria-lies-interview/

* * *

Mainokset