Välikysymys

Talousblogisti ja tutkija  Lauri Holappa on antanut murskaavia uutisia niille, jotka ovat innoissaan Perussuomalaisista ja pitävät heitä aitona vaihtoehtona nykymenolle. Perussuomalaiset ovat todellisuudessa otsaansa myöten siinä samassa kapitalismin kusessa, jossa ne muutkin Eduskunnan huijaripuolueet innoissaan polskivat.

Perussuomalaisten välikysymys osoittaakin, että he eivät kykene tarjoamaan todellista vaihtoehtoa nyky-tilanteelle. Perussuomalaiset ei vastusta EMUn taustalla olevaa talousteoreettista ajattelua, vaan tukee jopa vielä jyrkempää tulkintaa rahaneutraliteetista.

Tästä ei pitäisi olla ihmeissään. Perussuomalaiset ovat kovaan ääneen räksyttävä populistilauma, joka ei ole missään vaiheessa edes väittänyt omaavansa todellisia ratkaisuja yhteiskuntamme todellisiin ongelmiin. Ja tuskin heitä siinä toivossa on kukaan äänestänytkään. Pari maahan-muuttajaahan ne ongelmiemme syy ovat, ei talousjärjestelmä, aye?

Lue Holapan teksti täältä:
http://rahajatalous.wordpress.com/2011/12/08/valikysymys/

Edit: Myös Ebolakani on kirjoittanut Perussuomalaisten välikysymyksestä. Hän ei ole vakuuttunut Kansainvälisen valuuttarahaston (IMF) kyvystä ratkaista maailman talousongelmia – toisin kuin Perussuomalaiset.

IMF tuo enemmän ongelmia mukanaan, kuin se niitä ratkaisee. IMF ei ole ratkaisu. Se on ongelma.

Jos jollekulle on vielä epäselvää, mitä vikaa on IMF:ssä, hän voi lukea Joseph E. Stiglitzin kirjan Globalisaation sivutuotteet (Like 2004).

Lue Ebolakanin teksti täältä:
http://ebolakani.blogspot.com/2011/12/imf-ei-ole-ratkaisu-se-on-ongelma.html

* * *