Sionistit haluavat tappaa arabiopiskelijoita

NASARET – 26.4.2012 – Occupied Palestine | فلسطين 

Rasistinen sionistijärjestö on kehottanut tappamaan Jerusalemin Heprealaisen yliopiston arabialaisia opiskelijoita sen jälkeen, kun nämä olivat tiistaina ottaneet osaa miehitettyjen alueiden vankien puolesta järjestettyihin solidaarisuusmielenosoituksiin.

Sionistijärjestö ”Im Tirtzu” julkaisi keskiviikkona 25.4. verkkosivuillaan kuvia arabiopiskelijoista, jotka osallistuivat mielenosoitukseen. Kuvat oli otsikoitu: ”Itsenäisyyspäivänä arabit osoittivat solidaarisuuttaan terroristeille”, koska nämä osoittivat Nakban muistopäivänä tukeaan miehittäjien vankiloissa oleville palestiinalaisvangeille.

Pian verkkosivu täyttyi pelastiinalaisopiskelijoiden vastaisista vihaviesteistä. Viesteissä todettiin muun muassa: ”Heidät täytyy polttaa”, ”Sietämätöntä”, ”Heidät on tapettava”, ”Menkää Gazaan”, ”Terroristit”, ”Tämä on heprealainen yliopisto, ei arabialainen yliopisto … menkää Beir Zeitiin” ja: ”Heidät on erotettava yliopistosta”.

Knessetin arabiedustaja Hanin Zoubi sanoi, että Heprealaisen yliopiston arabiopiskelijoiden toimia häiritsevät rasistiset sionistit.

This is a proof of the fairness of our political position and stands.

Hän lisäsi lehdistötiedotteessa keskiviikkona, että juutalainen rasismi on merkki poliittisesta konkurssista ja pelosta.

Our answer is through political struggle as the way to gain our rights and to foil attempts of the racists to gang up on us. Racism in Israel goes beyond hostile policies to legislation for hostility, that is practiced in playgrounds and streets by police and statements made by the clergy.

Englanniksi: http://occupiedpalestine.wordpress.com/2012/04/26/zionists-call-for-burning-arab-students-at-the-hebrew-university/

* * *

Mainokset