Miehiin kohdistuvasta väkivallasta

Tällainen uutinen tuli vastaan:

Nainen kaappasi miehen seksiorjakseen – ”en pysty kävelemään”

Saksalainen hyperseksuaalinainen on pidätetty.

The Sunin mukaan [lähde] nainen oli matkalla seksiaddiktioklinikalta kotiinsa, kun hän houkutteli mukaansa 31-vuotiaan miehen.

Hän otti miehen seksiorjakseen, jollaisena hänen piti toimia 36 tunnin ajan. Mies pääsi pakoon vasta naisen nukahdettua.

– Tapasin hänet bussissa ja hän kutsui minut luokseen. Se oli yhtä helvettiä. En pysty kävelemään, mies kertasi kauhukokemustaan.

Lähde:
http://www.findance.com/uutiset/18071/nainen-kaappasi-miehen-seksiorjakseen-en-pysty-kavelemaan

Tällaisia miehiin kohdistuneita rikoksia on toisinaan näkynyt mediassa. Olen tehnyt huomion, että tällaiset uutiset herättävät ihmisissä lähinnä huvittuneisuutta ja vitsailua. Onko asia todellakin niin, että miehiin kohdistuva seksuaalinen väkivalta on sosiaalisesti hyväksyttävää, jopa hauskaa? Miksi?

Edit: Verkkolehti Salon kirjoittaa aiheesta hyvin:

So let’s use this horrible tabloid hackery – and the more idiotic commentary around it – as an opportunity to remember that just because something is unusual, it doesn’t make it impossible. That men can refuse consent. And that sex without consent is rape.

Lähde: http://www.salon.com/2012/05/03/who_says_men_cant_be_raped/

Ja ennen kuin mietit: ”Miehet vaan tykkää ;)”, kerro, tykkäävätkö naiset, kun heitä ahdistellaan ja raiskataan, ja millä perusteella ei ole sama asia.

* * *

Mainokset