Käsky Syyrian ilmapommitusten valmistelusta annettu

En osaa sanoin ilmaista, kuinka saatanasti tämä touhu jaksaa vituttaa. Maailma on Yhdysvaltain ja Naton johtama brutaali diktatuuri. Kuka tulisi toiselta planeetalta tekemään tänne humanitaarisen intervention? USA must step down! Mediamme syöttää jatkuvia valheita, joiden tarkoituksena näyttää olevan ihmisten saaminen tukemaan tätä joukkomurhaamista. ”Mut ku se Assad on niiiiiiiiiiin paha!” Jep, sehän on sitten ratkaisu, että meidän länsimaiset sotakoneistomme tappavat syyrialaiset: me teemme sen vapauden ja demokratian arvoja kunnioittaen, humaanisti!

Israelilaisen Debka.com -tiedustelu-uutisten maanantaina julkaiseman erikoisraportin mukaanYhdysvaltain presidentti Barack Obama on antanut käskyn kiihdyttää pian odotettavissa olevan Syyrian ilmapommituskampanjan valmisteluja. Tavoitteena on tietojen mukaan käynnistää rajoitettu hyökkäys presidentti Bashar Assadin joukkoja vastaan sekä lentokieltoalueen perustaminen Syyrian ylle. Libyassa vastaava toimenpide tarkoitti täysimittaisia pommituksia.

Lue lisää: http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=3&id=4007

PS. On järkyttävää, että Ranska käyttää tappo-operaatioonsa alusta, joka on nimetty Nato-vastaisen ja USA:n salamurhayritysten kohteeksi joutuneet Charles de Gaullen mukaan.

* * *

Mainokset